Membres fidels (Capitol II)

26/2/09

Nyaaaaaaaaaas Castanya. 1000 visites!



Bueno, bueno, bueno! la Penya Garrot i Pa Dur estem d'enhorabona, el nostre marcador de visites ha passat la friolera de 1000!!! A hores d'ara estem esperant ofertes de Google per a comprar-nos la pàgina.
Hem d'agraïr al nostre públic que haja entrat tantes voltes però clar està, també ens ho hem d'agraïr a nosaltres mateixos per elaborar un blog tan interessant jujuju (risa malèvola).

Aprofitant aquesta actualització contaré també les aventures i desventures de la Penya a Carnestoltes de Pego 09. Disfressats de ¿mimo? i de "llop feroç", anarem 5 membres de la Penya cap allà. Ens vam deixar acompanyar per tres desterrats del Trago m'aspera perque, pobres persones, també tenen dret a ixir de casa jejejeje.
Ja seria l'ostia posar un parell de fotos per ací però com el cabró de Toni no me les ha passat encara... ajo i agua.
Bé, la cosa va començar a casa de Mateu, qui es reitera en fer desapareixer aquesta pàgina, on vam estar hores i hores per conseguir pintar-nos de mimo. Ahí on els vegueu, els mimos tenen més faena que aguantar-se la picor quan estàn quiets.
Acte seguit, vam anar a que Mallol es burlara un poc de nosaltres i després amb bus cap a Pego. Cal fer menció a que l'autobus va ser registrat per uns individus que anaven també disfressats, de verd i amb boina, però que tenien menys gracia que los Morancos (casualment també van de dos en dos). Després vam fer botelló i després del botelló apareixen les llacunes mentals. Deixe ací l'actualització que no vull contar coses lleges sobre la gent jejeje.
Quan haja fotos de carnestoltes ja les penjarem.

A per el milió de visites!!

SALUT I GARROT I PA DUR!!!!