Membres fidels (Capitol II)

26/3/09

Destí Casasimarro



Niños, niñas, papás i mamás, Casasimarro està ahí, i qui diu ahí diu a 200 i pico quilòmetres, però bé. A la foto podeu contemplar l'únic lloc de Casasimarro al que (espere) no anirem, en primer lloc perque ja tindria collons que no xafem la esglesia del poble i anarem allà a fer la mà a misa i en segon lloc perque dubte que el retor del poble tinga una taula de poker.
Tots els que llegiu açò sapigueu que el dissabte s'ha quedat a les 4.30 a l'Assut per a concretar l'assunt de la ixida. Tot aquell que vullga vindre que envie 10 euros a
Garrot i Pa Dur apartat de correus 03760, Ondara.

Dit el motiu de l'actualització, el viatge, a més de Joan Pau que te poca faena i vol llegir paridetes d'estes, faré el resum del que va ser l'aniversari d'Oscar i de dos personatges de mala calanya juas juas juas juas (que bé m'ho passe) i també del pont de Sant Josep.

L'aniversari va estar de puta mare, algún que altre pique amb una quadrilla d'exaltats, però bé. Algú va convidar al senyor Jack Daniels (més que convidar, li va pagar l'assistencia a 18 euros l'hora) i a Anís Tenis i van ser els secundaris de la festa per darrere d'Oscar que, travestit, va donar molt de si.
Crec que no fa falta comentar res més per no deixar en mala posició a gent que va convidar a tot un equip de bàsquet a beure i NO DIREM RES MÉS. També d'algú que deia al dia següent "jo potava fosforito". Crec que està vegada ha valgut la pena que no hagueren fotos que penjar... Per cert, i com soc una persona de paraula, recorde que li vaig dir a Cristina que la nomenaria al blog per recolzar a la penya jejeje.
El pont el resumirem amb "escalera de color!!!", "doble parella!!!", "galtaes hauràn ací" i una falla de Pamis (més currada que mai) consumint-se més ràpid que Fausto en una bodega.

Crec que ací acaba tot, més val una actualització cada molt de temps que montatges patètics i noticies esportives insubstancials.


¡¡¡men jugue dos més!!


SALUT I GARROT I PA DUR