Membres fidels (Capitol II)

29/7/09

que desgraciat les festes de Sant Jaume ja s'han acabat!!!!!

el primer any de Sant Jaume per a la penya GARROT I PA DUR oficialment ha deixat un balanç positiu en els nostres fetges, ments, goles, també el forn blat i sardina i l'hamburgueseria de "l`assuD" poden dir el mateix. a pesar de la lamentable programació que ha peprarat l'ajuntament ja que només s'han invertit diners en aparells d'aire acondicionat per tot el poble, els primers dies va fer una rasca considerable ja que el termoestato no anava bé
el casup construit pel sr. Joan Pau Durà Lorenzo ha sobreviscut tota la setmana de festes i les trifulques del cranquet, cosa que molts qüestionavem.
cal destacar que les nostres camisetes han trionfat per originalitat i bon gust (no tenim uela) encara que ha hagut cert personatge que només l'ha duta carregada al muscle. també cal mencionar la merda de quintà 2009 (ironia off) ja que sempre tenien el garito tancat i/o ens negaven els cubates, ens van rebre a pedraes (no va en broma) i van sobornar a Mateu (lamentable àrbritre del futbolvaca).

dia 17: fred i pregó amenitzat per la penya GARROT I PA DUR (erem els putos amos de la barraca) ja que el pregó va ser lamentable.


dia 18: disco-mòbil polar amb pingüinos de go-go. per a altres gran concert de Barricada. Foto dedicada a Alba, que la xica no ix mai al blog.


dia 19: lamentable concurs de barquetes i ralli marrullístic. la orquestra va estar prou aceptable.


dia 20: futbol-vaca. la nostra penya va protagonitzar el conflicte que el sr. Mateu es va buscar per la seua imparcialitat, incompetència i xuleria. l'ajudant del Paiportero l'han fitxat com a linier de primera divissió.



dia 21: per sorpresa de tots la Pato Daniel va estar bé, possiblement a l'ajuntament no els va agradar tant el repertori.


dia 22: aniversari de Nando, tongo el en concurs de xupitos (disbauxats corruptes) i debut de abejarronchos, pollas como tronxos, dos membres del cual son de la penya.


dia 23: La montecarlo (orquestra no recomanada per a xiquetes menors de 18 anys) amenitzada per la penya GARROT I PA DUR. paella pa dinar, paella pa sopar, paella pa esmorzar.




dia 24: nit de rock frustrada. disco-mòbil a l'assut aixina de rapinyà.


dia 25 i últim: disco-brega al terra amenitzada per la guardia civil (más vale tarde que nunca). entrada a la plaça de 5 membres de la penya.
.

per concloure: la penya a tingut un bon començament, tot cristo ens coneix per polèmics i originals i altres qualitats.

SALUT... I GARROT I PA DUR!!!!!