Membres fidels (Capitol II)

16/1/10


COMUNICAT OFECIAL (com Fausto):


En la primera actualització de l'any en lloc de parlar de nit vella com caldria esperar, anem a parlar de un esdeveniment més important:
Mig Any el dia 23 de Gener, després de les negociacons dels quintos amb la conferència episcopal (sinò no s'enten que tardaren tant) han arribat a aquesta conclusió. En el que a nosaltres respecta anirem a sopar algún lloc(deuriem espavilarmos a reservar), s'han sentit rumors de que certs individus volen fer un sopar "d'agermanament", sols podem confirmar que continuen les negociacions... El que és segur és que soparem tots junts (igual algú està putejat per exèmens o demés entreteniments) en pau i harmonia, i acudirem a pegar una "volteta" per el poble, igual ens fem algún cubata o això.

Bo res més sols dir que l'actualització de cap d'any s'ha aplaçat fins que trobem algú que confirme que vam fer concretament. Alguns vam anar Alcoi per representar allí la penya, mentre que d'altres ens vam quedar a Ondara per a que no s'oblideu de nosaltres. Igual més avant quan els nostres corresponsals ens facen arribar les fotos en pengem alguna, no es pot confirmar res.

9 comentaris:

garrot i pa dur ha dit...

ala va a comentar ara que es pot! on sopem?

garrot i pa dur ha dit...

podriem sopar al futur

Felipe_Sergio ha dit...

podriem sopar a lo que era el rufo que ara eu porta la xica q estava a la bocateria l'assud(jajaja) i man dit k no es massa car.digeume molts som i si voleu vax i demane taula.
Pd:sonia vindrà la sopaeta que és farà de la penya este any

felipe

garrot i pa dur ha dit...

ostia pos no tinc ni idea molts en som eh!

Felipe_Sergio ha dit...

una altra cosa la sopà de agermanament la fem esta semana??perque soler m'ha it que la feem esta semana

Antonio ha dit...

TIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

garrot i pa dur ha dit...

crec q si q es esta setmana el sopar d'agermanament xo ho ha de confirmar el ministre

Felipe_Sergio ha dit...

ie nois com esta l'asunt?al final que fem?

garrot i pa dur ha dit...

iei jo vaig sentir algun valent que va dir que actualitzaria n?