Membres fidels (Capitol II)

20/1/09

comunicat al trago.

És normal que el trago tinga malestar al voler tindre a garrot i pa dur com a penya rival. Ara, a part de mentir i manipular els ha pegat per acusar-nos de plagi (acusació que nosaltres ja els haviem fet a ells amb anterioritat).

Cal dir que quan garrot i pa dur va crear el seu blog no sabia de l’existència del blog del trago ja que no el coneixia ni sa mare. A més, nosaltres vam elegir el color negre ja que és el color del nostre logo i amb el qual ens identifiquem. Però qui copia a qui?

1. El trago ha tret la seua versió no-original de acabar els articles “salut i força al trago” clarament inspirada amb la nostra molt més original “salut... i garrot i pa dur!”
2. Garrot i pa dur porta des dels seus principis fent enquestes ja que som una penya democràtica i ara el trago també en fa, però en menys èxit i amb l’únic fi de desprestigiar la nostra penya.
3. Nosaltres vam fer un palmarés (molt més ampli per cert) i poc després també va aparèixer al blog del trago
4. Garrot i pa dur, amb la intenció de fomentar altres penyes va crear uns enllaços amb altres blogs o webs relacionades amb Sant Jaume i estos enllaços també van apareixer posteriorment al blog del trago.
5. I per últim, totes les noticies sobre el mig any que han copiat i han manipulat.

estos exemples ho dien tot. Garrot i pa dur recomana al trago que deixen de banda aquest conflicte i reconeguen ja de una que garrot és una penya amb molts mèrits i una personalitat i uns principis inqüestionables.

Res més

SALUT...
I GARROT I PA DUR!!!