Membres fidels (Capitol II)

26/1/09

Mig any de Sant Jaume




Benvolugts membres de la Penya Garrot i Pa Dur i d'altres penyes del poble, ja estàn penjades les fotos del Mig any (dia 24, i no dia 17 com es venia diguent en rumors falsos per ahí en webs poc fiables) a la web del senyor Jose Andrés (eixe home que viu per a fer fotos a borratxos i demacrats).
Bé, i en eixes fotos es pot observar el bonic resultat del primer sopar de la penya Garrot i Pa dur com a tal, amb camises i tot, molt professionals nosaltres.
La nit va començar al bar J on, lògicament, vam sopar i vam beure prou, per que a un bar es sopa i es beu i no es juga a bolos o es fa puenting, per exemple. Per cert, certa persona de qui no direm noms va afirmar en diverses ocasions, ací al bar també, quin blogspot era millor entre els de dos penyes, no digo ná más.
Acte seguit vam acudir al Comambo, amb la grata sorpresa de trobar-nos els burrets a 3 euros, cosa que va suscitar alegries a més d'un. Ací al Comambo ens vam trobar amb un grupet d'exaltats que es fan dir Penya el trago m'aspera. Ací farem un parèntesi per a compadeixer a qui dirigeix el seu Blog. No direm noms, simplement ho deixem amb J. Soler, o millor Joan S., ja que va assumir que no rep ajuda a l'hora de fer el blog i per això ha de tirar de copies, plagis, etc., com a resultat a una penya poc participativa.
I a partir d'aquest punt de la narració sorgixen les lagunes que resumiré amb: aigua de valència a 5 euros, gent felicitant-nos tant per el nostre blog com per les nostres camises, sergio insultant a tot aquell que no diguera que garrot i pa dur és la millor penya, l'assut ple de xiquillos (i nosaltres sentint-nos huelos en eixos moments) i un llarg etcètera.
En el próximo fascículo fotos del sopar al J.
Si, Si, Si, Sant Jaume ja està ací!

video per anar fent boca
http://www.youtube.com/watch?v=gfa67s0BBzA

SALUT I GARROT I PA DUR