Membres fidels (Capitol II)

16/1/09

el trago s'atraganta


Com es pot comprovar a la pàgina del trago m’aspera els seus membres continuen utilitzant com a única arma la mentida i la manipulació.

Una vegada més tornen a reeditar articles “tunejats” amb l’únic fi de desprestigiar una penya amb un rigor informatiu inqüestionable i exemplar com és el de GARROT I PA DUR. Però mira, és el que te l’enveja, que quan veuen al contrincant amb més qualitats de les que ells tenen, en compte de plantejar-se millores personals procuren desgastar a garrot i pa dur. Però bé, només s’enganyen a ells mateixos perquè la gent ja sap quins mitjans són fiables i quins només gasten la tècnica de “copiar i pegar” (bé, i la de mentir i manipular també). I si no, ací està l’exemple: EL DISSABTE 24 A L’ASSUT HI HAURÀ DISCO-MÒBIL. Fixeu-se amb la data de publicació d’este article (16/I/09) i voreu com poc més tard a la pàgina del trago apareix també la noticia o algun comentari al respecte.

En fi, GARROT I PA DUR ha optat per ignorar el tema i trencar tota relació amb la penya del trago m’aspera, no hi ha agermanament possible, preferim que al garito la merda ens trega a ballar que el netegen els “individuos” del trago.

Res més

SALUT...
I GARROT I PA DUR!