Membres fidels (Capitol II)

19/1/09

Noticia d´última hora! i calenteta!!

L´assunt està calentet garrots!

Declaracions d´alguns components de la Quintà 2008 a la qual pertanyen els garrots volen "tirar a sort" el que ha segut el nostre garito durant els anys anteriors a prequintos.

L´assunt esta calentet senyors, i si no, vegeu el que a continuació vos deixe:

"els de garrot i pa dur on aneu este sant jaume?com el lloc que teniem antes de prekintos es molt bo crec q deuriem tiraro a sorts entre xics i xiques, exe lloc a sigut de tots mosatros i ara que mos separem algu se'l te q quedar, lo mes just es sortejaro"

"des de el meu punt de vista...ejem ejme jajaj estic totalment d'acord amb tu roseta...!!! crec jo q a la plaça de bous estara ple no??ki encomana??bueno un besiii piltrafilles...!!!!!"


(un garrot afirma)
"sau merejat alguna volta x fer algo? eu merejat un dit x fer algo xa la peña? i ara voleu sortejaro? vau nar vosaltres a demanar el garito o eu va fer toni?"

(jo afegeixc a la conversa)
"ningú s'ha preocupat mai per fer res, i ara els que hem donat la cara per la penya sempre hem de pedre tot lo que tenim? no no! s´enganyeu molt! ho senc pero el lloc queda reservat per a garrot!"

"pues no es just...home no et negue no hagam fet faena pero moltes de les vegades es perk no ho sabiem ni que havieu kdaat, altres era per a escaqejarla....en veritat sols sa preocupat una persona :toni!!!!"


Companys garrots, comproveu la resposta burlesca de certs components de la "Qintà 2008" davant les defenses de alguns dels garrots.

Anem a permitir que ens lleven la plaça de garito als garrot? jo opte per un NO!

Aprofite per dir que el nostre ministre ha demanat taula al J així que dissabte 24 al J a les 22:00 amb la camisa garrot i pa dur ben posada per donar lloc al començament de la "era garrot i pa dur"


Toni Albert