Membres fidels (Capitol II)

13/10/09

Pont d'Octubre per a garrot i pa dur.


garrotipadurmaniacos:

Garrot i pa dur ha volgut celebrar, com no, tots i cadascún dels actes institucionals tant del 9 com del 12 d'octubre. però això si, a la nostra manera. ja que garrot i pa dur no te pàtria, sinó que és ÉS LA PÀTRIA. i quan dic a la nostra manera vull dir, com no, fent "festa".

el dia 9 vam estar a València per celebrar el 9 d'octubre de la millor manera possible. acudint massivament al botelló de tarongers (o reunió d'amics de l'alcohol), vam tindre algo de mala sort i abans d'aplegar al campus ja ens haviem acabat el botelló, pero no per que vam beure molt, sinó per que en vam comprar poc. i clar, els membres de garrot i pa dur sense gota d'alcohol en got ni en sang podem estar molt desficiosos, fins al punt d'estar al pis abans de les 5:00 a.m.
una vegada al pis van passar coses tan peculiars com per exemple que un dels propietaris del pis (fernando) es vegera obligat a dormir al sofà ja que el seu llit havia sigut ocupat de manera ilegal i ilegítimament per Luis. (pero bueno, quien se va a ¿sevilla?, pierde su silla). en conclusió que la diada del 9 d'octubre no va ser gran cosa per a la penya, per no dir que va ser un tant nefasta. pero els membres de GiPD encara teniem en ment que ens quedava per davant un "llarg" pont. i encara podriem gaudir del 12, dia de la hispanidad (o de la cabra de la legión.

cal destacar d'este pont que la penya GiPD ha plantejat una alternativa al pòker, el TRIVIAL. els que vulgueu proves consulteu en el ranking de la màquina del trivial del comambo (GiPD ocupa la primera possició). també s'han disputat partides a casa Nando i de Toni. on vam poder escoltar frases tipo (" això deu ser algun país d'Itàlia. Joan Pau).

de la resta de dies no hi ha molt que dir: s'han basat en eixir per ondara, i algun ratet per Pego.

sense res més per dir, i esperant que el pròxim pont siga un poc millor, li posem punt i final a esta actualització.

SALUT I GARROT I PA DUR!!!