Membres fidels (Capitol II)

5/11/09

Primer aniversari del blog de la Penya

De los productores de "Casasimarro: ida y vuelta a castellalandia","El póker: el gran amigo del hombre", "El Cranquet: nacimiento de un mito" i "Sant Jaume 09, tot sequet" llega "Garrot i Pa dur: vida y milagros".
Ara fa un any un mes aproximadament començavem l'intent de diari-parida- blogantieltragom'aspera aquest que llegiu i hui anem a fer un capitol de "refrito" en plan Simpson: "grandes momentos de Homer" pues nosaltres posem "grandes actuaciones del Crank", "halloween 2008, la casa arbol del terror" pues nosaltres posem "cumpleaños de toni i llorenç: toni fa streaptease (que és terrorífic igualment)".
Tot va començar perque el senyor ministre (alias Romanetti) va tindre la idea de fer un blog. Gavilauskas (Llorenç per a la familia, també anomenat anteriorment Buensa o Doña Maria Junior) i jo (Fernando Mateo Sendra, no es penseu que vaig rajar-me jo mateix) vam continuar la idea en la mesura de lo possible (quan la gossera ho permitia). Tot siga dit: TOTS ELS MEMBRES HAN CONTRIBUIT AL BLOG, siga física, moral o etílicament. I aixina anant anant hem arribat a hui.
Vam començar contant coses sobre el carricotxe o intent de, després el lumbreras que vam il·lustrar amb una foto amb la que ixim tots molt salaos. Després vam anar d'aniversari de Toni, Vicent i Javi (som una penya multirracial) i vam posar les fotos més passables dins els que vam poder (no anem a parlar de la vesprada romàntica entre Javi i Scooby.
L'harmonia del blog va tindre un percans: certa penya que comença per El trago i acaba per M'aspera va començar a difondre TONTERIES per ahí però es va arreglar per la seua incompetència jujujujujuju (risa malèvola).
I va vindre el mig any (______________). Laguens, guays però lagunes. Menos mal que Jose Andrés va inmortalitzar algún moment que altre per ahí!!
Després vam firmar una treva amb el Trago i van acabar vinguent amb nosaltres a Pego a carnestoltes, nosaltres disfressats de mimo i ells de ninots jejejejejejeje.
Vam aplegar a les 1000 visites al blog. Som la pàgina no porno més vistada després de la del Club de fans del Cranquet. Youtube i els seus videos estelars ens porten aigua http://www.youtube.com/watch?v=PjBbYz6JLrA

Després Deu va intercedir per nosaltres i es va fer el milacre: el Brown, contra todo pronóstico es va fer un Messenger. Jo abans haguera jurat que el Cranquet fora president del govern.
I en el nostre intent de fer-nos internacionals vam anar a Casasimarro. Fichas rojas, blancas y azules. I'ne cí!! Espigeu que s'ha trencat!! i un llarg etcètera.

Per fi va arribar Sant Jaume i vam deixar marca: que si originalitat en les camises, que si polèmics. Som uns cracs jejejeje. Aixina tot l'estiu a totes les festes. El resum va fent-se curt perque la gossera i la son van poguent amb mi.
Finalment, al pont d'octubre vam tindre visita de la Penya a València, Joan Pau va marcar el ritme de la nit.
A dia de hui hem arribat a les 3000 i pico visites!!!

D'ací pronte més coses. Intentarem fer una actualització per cada membre de la penya!! s'intentarà, jo no assegure res.


Sigan atentos a sus pantallas!!

Ara, millors moments fotogràfics de la penya, lo que hi ha a les fotos és lo que és:



















SALUT I GARROT I PA DUR!!