Membres fidels (Capitol II)

21/6/10

Sant Jaume 2010

Els fetges van acollonant-se, al passar pel costat del Prado fa ja olor a merd...excrement de bou (bueno, i a rovell de barana també), Miguel Angel va ja sense camisa per ahí, Jose Andrés va entrenant el dit (i la moral) per a pillar-nos amb les millors cares (per cert, si lliges açò penja ja d'una volta les fotos del Mig Any), l'home del forn s'ha comprat una cinta nova per al cap, etc. perquè xiquillos, Sant Jaume ja està ací!!

Bueno, xiquets i xiquetes, com ja sabreu el dia 10 ha d'estar tot ingressat al conter del banc (qui no sapia el número que cride a Toni). No posaré ací els diners que hem de pagar per a que la gent no s'entere de les xifres astronòmiques que invertim juas juas juas juas. El tema de les camisetes noves està a punt d'aclarir-se.
Cal dir que des de l'actualització Post-pasqua hem arribat a casi 4.500 visites. Estem ahí ahí amb els documentals de la 2 i Saber i Ganar.
I bé, com no tinc cap foto interessant que penjar ni res més a dir... farem alguna altra actualització abans de festes per a informar de les últimes novetats: el preu de les camises, la nominació del Crank per a candidat a Supervivientes, molts cerdos moriràn per alimentar-nos en totes les festes a base de torraes, etc.
Membres de Garrot i Pa Dur, aprepareu-se per a un any més. I gent que no és de Garrot, aprepareu-se per a aguantar-nos.


Salut i Garrot i Pa Dur

3 comentaris:

garrot i pa dur ha dit...

el video era precis?
Toni

garrot i pa dur ha dit...

es el prego del nostre any no??
esque hi ha una veu per ahi molt pareguda a la de ximillo quan el posseïx el dimoni.jajaja
felip

garrot i pa dur ha dit...

jajajajajajaja que bona Felip jajajajaja. Toni, era necessari posar-lo perquè el de Jacobo ja era repetir-se massa. Bueno, ara quan quedem lo del dissabte per anar a arreglar el garito a vore si en faig una altra. Ala

ferran