Membres fidels (Capitol II)

15/7/10

Sant Jaume ja està ací!!

Va de bo xiquets, les festes estan a tir d'escupinyà!!
Bé, per a tindre el garito en condicions, el divendres passat vam anar a casa del ti LLauis a arreglar-lo perquè clar, tot l'any al ras... donava un poc d'asquet. Vam arribar i la primera sorpresa va ser trobar-nos ocupes. Les vespes s'havien fet les ames del lloc aixina que les vam haver de tirar, sempre de bones maneres (mètode Homer Simpson, o mètode Jesús el loco):

Com es veia perillós l'assunt i no teniem gana de tindre un Sant Jaume cremats ni botar-li foc a Segària sencera, vam avisar als bombers:


Després ja ens vam posar mans a l'obra a l'arreglo. Ací tenim al Ministre comprovant el territori, l'estat dels ferros i guardant-se les ganes de fer faena a la butjaca.

Menys mal que Felip i Luís es van posar amb gana. (Brown, de tu no tinc fotos però tajo parejo amb Toni aaaaaaah!!)


Jo faig fer faena eh!! No es penseu que eren tot fotos.

I bueno, finalment, el dimarts al tardet vam anar a acabar-lo. Toni Albert va vindre a canvi de que li ferem un entrepà de panceta. Llorenç també va vindre però no es va ni llevar el pijama, el tio gossarro.



Fins ací tot. Cal dir que ens vam pegar la gran dinà ja que vam anar a desmontar-assassinar-lijar-pintar-montar-cagarmosendeu-montar. Però no patixques Joan Pau, que ho vas fer tu tot.

Bé xiquets esta nit a sopar al garito per anar fent boca. I demà apocalipsi total.

SALUT I GARROT I PA DUR